Eskişehir’in hayatını fotoğrafları ile anlatıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Bir Şehrin Hayatı-2” fotoğraf sergisi Espark AVM’de Eskişehirli sanatseverlerle buluştu.

Eskişehir’in hayatını fotoğrafları ile anlatıyor
06 Kasım 2019 Çarşamba 18:22

Eskişehir’in güzelliklerini çektiği fotoğraflarla binlerce kişiye ulaştıran fotoğraf sanatçısı Haadi Mousavi, Eskişehir’de Başkan Büyükerşen önderliğinde gerçekleştirilen çalışmaların çok kıymetli olduğunu ifade etti. Kendisine destekleri dolayısıyla Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden Mousavi, bundan sonra da çekeceği fotoğraflarla Eskişehir’i en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğini belirtti.

Sergi açılışı öncesi konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise Eskişehir’de hayata geçirdikleri çalışmaları fotoğraf sanatçılarının gözünden görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Büyükerşen “Sevgili Haadi’nin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Kendisinin çektiği fotoğraflar yeri geliyor bilboardlarımızı süslüyor, yeri geliyor internette karşımıza çıkıyor. Belediyemizin sosyal medya hesaplarında da fotoğraflarını sıklıkla arkadaşlarımız paylaşıyor. Fotoğraf çekmek bir tutku, ama Haadi gibi çektiği fotoğraflarla bir şehrin hayatını anlatmak hiç de kolay değil. Ben Eskişehir’e değer katan bu evladımızı başarılı çalışmaları dolayısıyla tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Tebrizli fotoğraf sanatçısı Haadi Mousavi’nin objektifine yansıyan Eskişehir fotoğraflarına vatandaşlar da büyük ilgi gösterirken, birçoğu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin yer aldığı fotoğraflar 12 Kasım’a kadar Espark AVM’de sergilenmeye devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.