Eskişehir Camın Büyüsü’yle eşsiz eserler kazandı

Odunpazarı Belediyesi tarafından ‘Camın Büyüsü’ sloganı ile düzenlenen 6. Uluslararası Cam Festivalinde üretilen eserler Çağdaş Sanatlar Galerisinde sergilenmeye devam ediyor.

Eskişehir Camın Büyüsü’yle eşsiz eserler kazandı
05 Ekim 2018 Cuma 13:05

Odunpazarı Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği Odunpazarı Uluslararası  Cam Festivalinde Amerika’dan Alexis Silk, Hollanda’dan Josja Caecilia Schepman, Almanya’dan Simone Fezer festival boyunca birbirinden güzel eserler ortaya çıkardı. Üretilen eserler, Türkiye’den de cam sanatçıları ve bilim insanlarının eserleri ile birlikte Çağdaş Sanatlar Galerisinde sergileniyor.

SERGİDE SON GÜN 10 EKİM

Odunpazarı Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada serginin 10 Ekim Çarşamba gününe kadar devam edeceği belirtildi. Yetkililer hafta sonunu sanatla geçirmek isteyen vatandaşları birbirinden eşsiz cam eserlerini görmek için Çağdaş Sanatları Galerisine davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.