ENİS BERBEROĞLU ESKİŞEHİR’E GELİYOR

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen imza günü ve söyleşi etkinliğine katılacak olan Enis Berberoğlu, Eskişehirli sevenleri ile buluşacak.

ENİS BERBEROĞLU ESKİŞEHİR’E GELİYOR
21 Kasım 2018 Çarşamba 13:01

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği imza günü ve söyleşi etkinliğine katılmak üzere Eskişehir’e gelecek olan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Eskişehirliler ile buluşacak.

Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde vatandaşlar ile bir araya gelecek olan Berberoğlu, etkinliğin söyleşi bölümünde ülke gündemi hakkında düşüncelerini paylaşacak. Katılımcılardan gelen soruların da yanıtlanacağı söyleşinin ardından Berberoğlu, Maltepe Cezaevi'nde tutuklu olarak geçirdiği zamanları konu alan kitabı, Rehin’i okurları için imzalayacak.

24 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlik saat 15.00’te başlayacak. Konu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 221 22 06 numaralı telefondan, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi yetkililerine ulaşabilecek.

           

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.