EMEK MAHALLESİ BU KONSERDE BULUŞTU

Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi (YKSM) Ses ve Saz Sanatçıları, Emek İlk Adım Düğün Salonu’nda muhteşem bir konser verdi. Ses ve Saz Sanatçıları Konserine,Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

EMEK MAHALLESİ BU KONSERDE BULUŞTU
21 Aralık 2019 Cumartesi 14:54

Birbirinden güzel şarkı ve türkülerin söylendiği konserde, dinleyenlerin adeta kulaklarının pası silindi. Sanatçıların söylediği hareketli türkülere, konseri dinlemeye gelen Eskişehirliler de dansları ve oyunları ile eşlik etti. Ses ve Saz Sanatçıları Konseri, dileyicilerine mutlu bir akşam yaşatarak, dinleyicilerinden tam not aldı.

EMEK MAHALLESİNDE HER AY MUTLAKA BİR ETKİNLİK YAPACAĞIZ

Konser sonrasında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Emek Mahallesi’nin kendileri için önemli olduğunu söyledi. İlk Adım Düğün Salonu’nu Emek Mahallesi’nin ihtiyaçları için kullanacaklarını belirten Başkan Kurt, “Tiyatro ile başladık, konserlerimizle de devam etmek istiyoruz. Komşularınıza, eşinize-dostunuza söyleyin, burada her ay mutlaka bir etkinlik yapacağız. Sizi merkeze inip bu etkinliklerin peşinde koşmaktan kurtarmak istiyoruz.  Etkinlikleri ayağınıza getireceğiz, Emek Mahallesi’ni de bu işe alıştıracağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.