Çirkin sözlere miniklerden en güzel yanıt

Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı bale ve jimnastik atölyelerinde eğitim gören ve yaşları 6 ila 13 arasında değişen çocuklar, Hamamyolu Sanat Köprüsünde görülmemiş bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Çirkin sözlere miniklerden en güzel yanıt
06 Kasım 2018 Salı 14:39

Geçtiğimiz günlerde,  gazeteci olduğunu iddia eden bir kişi sosyal paylaşım sayfasında, bale eğitimi alan çocukların fotoğraflarını paylaşarak ; “bale adı altında soyunuyorlar” şeklinde sapkın ve yakışıksız ifadeler kullanmıştı.

BALE YAPAN MİNİKLERE ALKIŞLI DESTEK

Kamuoyundan büyük tepki gören ve hukuki süreç başlatıldığı öğrenilen bu sözlerle ilgili, eğitim alan çocuklar ve aileleri benzersiz bir protesto gerçekleştirdi. Hamamyolu Caddesi’nde bulunan Sanat Köprüsü üstünde bir araya gelen çocuklar, aniden özgün bir bale ve jimnastik gösterisine başladı. Çevrede bulunan vatandaşların ilgiyle takip ettiği ve sanatsal hünerlerin icra edildiği gösteri, yaklaşık 30 dakika devam etti.

Bale sanatı ve kendileri ile ilgili çirkin ithamlara sanatlarını icra ederek tepki gösteren çocukların hem gösterisi hem de protesto tercihleri izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.