Çağdaş Sanatlar Müzesi’nde yeni yıl konseri

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gençlik ve Oda Korosu, Çağdaş Sanatlar Müzesi’nin 'Müzede Müzik' etkinliği kapsamında yeni yıl konseri verdi.

Çağdaş Sanatlar Müzesi’nde yeni yıl konseri
27 Aralık 2017 Çarşamba 16:56


Koro şefliğini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanı Ebru Kemalbay Eren’in üstlendiği konserde, piyanoda Seda Hancı, perküsyonda Efe Yaşar, Ilgın Kaya ve Eren Binici yer aldı.

Gençlik ve Oda Korosu konseri öncesinde piyanoda Öğr. Gör. Cemre Çilenger ve trompette Kayra Yavuz ile birlikte, J.Ed. Barat’dan Fantaisie en Mib for Trumpete Piano eserini, pan flütte Melis Naz Ünver V. Cosma’dan 'Sirba' parçasını çaldı. Gençlik ve Oda Korosu ise konserde, L.V. Beethoven’dan 'Signor Abbate', Arr. J. Thomas’dan 'African Noel', Arr. S. Decesare’den 'Santa Lucia', M. Leontovich’den 'Carol of the Bells', G. Memedov’dan 'Yarınım Sen', Geleneksel Kanon’dan 'Dona NobisPacem', Arr. J. Rutter’den 'Deck the Hall', F. X. Gruber’den 'StilleNacht/ Silent Night' eserlerini seslendirirken, Nehir Ekşi ve Şevkican Kayır, Arr. J. Rutter’den 'We Wish You a Merry Christmas', Arr. P. Lawson’dan 'Jingle Bells' şarkılarını müzikseverlerle buluşturdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.