Büyükerşen’den Germen’e 20. yıl teşekkürü

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Genel Genel Sanat Yönetmeni Gülriz Germen’e 20. kuruluş yıldönümü anısına bir teşekkür plaketi takdim etti.

Büyükerşen’den Germen’e 20. yıl teşekkürü
08 Mart 2023 Çarşamba 14:15

    2002 yılında kurularak Eskişehirlileri klasik müzikle tanıştıran, genç yeteneklerin keşfinde ve istihdamında ülkemizin önemli kaynaklarından biri olarak gösterilen Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın Genel Sanat Yönetmeni Gülriz Germen, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

    Ziyarette Senfoni Orkestrasının başarıları ile gurur duyduklarını ifade eden Başkan Büyükerşen, “Zorluklar içerisinde kurulan Senfoni Orkestramız 20 yıldır çok güzel işlere imza atarak, şehrimizin kültür sanat hayatına yön vermeye devam ediyor. 20 yıldır seslendirdiğiniz eşsiz eserler halkımızla buluşuyor. Sadece Eskişehir değil ülkemizin dört bir yanından sanatseverler konserlerimize katılım sağlıyorlar. Değerli katkılarınız ve emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

        Büyükerşen daha sonra Senfoni Orkestrasının 20. kuruluş yıldönümü anısına Gülriz Germen’e bir teşekkür plaketi verdi.

       Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.