Bu kez Atatürk için sıraya girdiler

Daha önce Senforock konseri için uzun kuyruklar oluşturan Eskişehirli sanatseverler bu kez de 10 Kasım Atatürk’ü Anma konseri için sıraya girdiler.

Bu kez Atatürk için sıraya girdiler
05 Kasım 2019 Salı 16:11

2002 yılında kurulan ve ülkemizin en hızlı gelişim gösteren sanat kurumlarından biri olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın 10 Kasım’da düzenleyeceği ‘Atamızı Anıyoruz’ konseri için Eskişehirliler uzun kuyruklar oluşturdu. Sosyal medyadan ve bilboardlar aracılığıyla, davetiyelerin 5 Kasım’da gişelerden temin edileceğini duyurduklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ücretsiz davetiyelerin 30 dakika içinde tükendiğini belirterek Atatürk sevdalısı sanatsever Eskişehir halkına ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

10 Kasım Atatürk’ü Anıyoruz Konseri 10 Kasım 2019 Pazar akşamı saat 20.00’de Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Konserde Senfoni Orkestrası’nın konuk solistleri Nurdan Küçükekmekçi, Ezgi Karakaya, Barış Yanç, Mehmet Yılmaz ve Ahmet Baran olacak. Rejisörlüğünü Murat Atak’ın yapacağı konserde Atatürk’ün sevdiği şarkılar, türküler ve marşlar seslendirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.