‘BERNARDA ALBA’NIN EVİ’ SEYİRCİSİYLE BULUŞTU

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları,F. GarciaLorca’nın kaleme aldığı ‘BernardaAlba’nın Evi’ adlıyeni oyununu, 6 Ekim Cumartesi akşamı seyirci ile buluşturdu.

‘BERNARDA ALBA’NIN EVİ’ SEYİRCİSİYLE  BULUŞTU
08 Ekim 2018 Pazartesi 14:38

Şehir Tiyatrolarısezonun ikinci prömiyerini, Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı Tiyatro Salonunda gerçekleştirdi. İpek Atagün Gezener’in yönetmenliğini üstlendiği‘BernardaAlba’nın Evi’ adlı yeni oyunu Turan OflazoğluTürkçeye çevirdi. Hareket düzeni ve koreografisini Aslı Güneş Sümer’in gerçekleştirdiği oyunun kostüm tasarımını Tülay Kale, ışık tasarımını Mustafa Kala, müziklerini ise Ekin Eti hazırladı.

Eskişehir Şehir Tiyatroları, bünyesinde görev yapan, Burcu Tutkun, Özlem Akdoğan, Özlem Baykara, Pınar Bekaroğlu, MahideYumbul, Ecren Can Serim, Elçin Tezcan ve Ayşen Aşkın’dan oluşan sanatçı kadrosu ile sahnelenen ‘BernardaAlba’nın Evi’, oyunculukları, sahneleme tekniği, ışığı ve müziği ile göz doldurdu. İzleyenlerin büyük beğenisini kazanan oyun,  farklı ve renkli biçimi ile Şehir Tiyatrolarının zengin tiyatro repertuarına kağsamındasezon boyunca tiyatro severlerle buluşmaya devam edecek.  

           

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.