Başkan Yalçın Halk Eğitim Merkezinde Engelli Kursiyerlerle Buluştu

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve kursiyerlerini ziyaret etti.

Başkan Yalçın Halk Eğitim Merkezinde Engelli Kursiyerlerle Buluştu
06 Mart 2018 Salı 09:29

AK Parti İl Kadın Kolları başkanı Özlem Yalçın ve yönetimi, Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi müdürü Mustafa Asım Elbinsoy ve kursiyerleri ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Yalçın; "Halk Eğitim Merkezlerimiz yaptıkları çalışmalar ile kadınlarımıza, gençlerimize iş ve yaşam alanlarında katkı sağlayan kuruluşlarımız. Bugün burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık ve kursiyerlerimiz ile tanışma fırsatı bulduk. Özellikle engelli kardeşlerimizin eğitim aldığı merkezde, onların sosyal hayata katılımları ve el becerisi gelişimlerine katkı sağlayan çalışmalar yapılıyor. Kursiyerler bu kadar güzel ve nezih ortamda eğitim alabilmenin mutluluğunu bizlerle paylaştılar. Çok güzel çalışmalar ortaya koymuşlar. Kadınlarımızın, engelli bireylerimizin toplumun her alanında olması, onların başarısı bizleri gururlandıyor ve mutlu ediyor. AK Parti hükümeti olarak hem ilgili bakanlıklarımızla hemde çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile bu tür çalışmalara her zaman destek olunmuş ve düzenlemeler yapılmıştır. Bu tür merkezlerin kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz ve engelli bireylerimiz için önemini biliyoruz ve her zaman desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.