"AKŞAMLAR BİRLİKTE GÜZEL" ETKİNLİĞİ SONA ERDİ

Odunpazarı Belediyesi’nin mahallelerde etkinlikleri artırmak ve mahallelere canlılık kazandırmak için düzenlediği Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliği, Yenikent Mahallesi Seramik Park’ta gerçekleştirilen konser ile sona erdi. 

"AKŞAMLAR BİRLİKTE GÜZEL" ETKİNLİĞİ SONA ERDİ
03 Ağustos 2019 Cumartesi 13:08

Odunpazarı Belediyesi’nin mahallelerde etkinlikleri artırmak ve mahallelere canlılık kazandırmak için düzenlediği Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliği, Yenikent Mahallesi Seramik Park’ta gerçekleştirilen konser ile sona erdi.  Çok sayıda vatandaşın katıldığı Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliğinde YKSM Müzik Topluluğu ve Hüseyin Demir sahne aldı. Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliği, Hüseyin Demir’in pop konseri ile başladı. Konserde birbirinden güzel şarkıları seslendiren Demir, dinleyicilerine keyif dolu bir akşam yaşattı.  Hüseyin Demir’in ardından YKSM Müzik Topluluğu dinleyicileri ile buluştu. YKSM Müzik Topluluğuseslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve ezgilerle dinleyicilerin beğenisi kazandı.   
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.