Türkülerle yeni yıl konseri

Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yeni yıl konseri verdi.

Türkülerle yeni yıl konseri
09 Ocak 2017 Pazartesi 11:49

Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’ndeki etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Aytaç Karausta şefliğinde Türk Halk Müziğinden parçalar seslendiren koro, Denizli, Kırşehir, Kahramanmaraş, Çankırı, Tokat, Adıyaman, Manisa, Ankara, Kırıkkale, Çukurova, Diyarbakır ve Sivas yörelerinden türküler okudu.Konsere izleyen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Şef Aytaç Karausta’ya teşekkür ederek, “2017, 2016’dan daha iyi olsun. Artık hepimizin yayları gerildi. Birkaç saat da olsa böyle konserlerle biraz da olsa moral buluyoruz. Bizim sevgiye ihtiyacımız var. Bu ülke hepimize yeter de artar bile. 2017 iyi geçsin. Artık üzülmeyelim. Barış içinde, sağlık ve aydınlık içinde bir yıl geçirelim. Ben  koristlerimize, saz üstadlarıma ve sevgili şefimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.