Türküler sevgililer için söylendi

Tepebaşı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şef Aytaç Karausta yönetiminde “Sevdalı Türküler Konseri “adlı bir konser verdi. Konser büyük beğeni topladı.

Türküler sevgililer için söylendi
13 Şubat 2017 Pazartesi 14:18

Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde 14 Şubat Sevgililer gününe özel verilen konseri çok sayıda davetli ilgi ile izledi. Türk Halk Müziğinden parçalar seslendiren koro başta Mut- İçel İstanbul, Kayseri, Bursa, Ankara, Erzurum, yörelerinden türküler okudular. Konseri izlemeye gelen davetliler zaman zaman koronun seslendirdiği türkülere eşlik ettiler. Neşet Ertaş, Musa Eroğlu, Ahmet Sevinç ve Aşık Mahsuni Şerif gibi usta isimlerin türkülerini seslendiren koro, konserin sonunda sunduğu halay potpuri ile salonda büyük bir coşku yarattı. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne yakışan bir konser düzenlediklerini dile getiren Şef Karausta konseri izlemeye gelen türkü dostlarına teşekkür etti.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.