TİYATRO ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu’nun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları paydaşlığında bu yıl 7’ncisini düzenlediği Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliği kortej yürüyüşü Adalarda renkli görüntülere sahne oldu.

TİYATRO ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
29 Nisan 2017 Cumartesi 12:52

12.00'de  Adalar'da başlayan korteje  23 okuldan 450 öğrenci kostümleri ile katıldı ve rengarenk görüntülere sahne oldu.Her geçen yıl okulların ilgisinin daha da artmasından memnuniyet duyduklarını belirten Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Ali Kara “ bu yıl tiyatro şenliğimizin başlama gününün referandum tarihine rastlaması nedeniyle okularımız oyun gösterimlerine , 17 Nisan Pazartesi günü  Büyükşehir belediyesi Sultandere  Tiyatro sahnesinde başlamışlardır.Her yıl  şenliğimize  istek ve taleplerin artması  bizleri de daha ciddi ve donanımlı çalışmaya teşvik etmektedir. Bu yıl 23 liseminizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz şenliğimiz 21 Mayıs Pazar günü usta tiyatro sanatçılarının katılımıyla Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde yapacağımız ödül töreni ile sona erecektir''dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.