TİYATRO ŞENLİĞİ KORTEJİ HAFTA SONUNU RENKLENDİRECEK

Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu’nun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları paydaşlığında bu yıl 7’ncisini düzenlediği Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliği kortej yürüyüşü, 29 Nisan Cumartesi saat 12.00’de Porsuk Bulvarı Adalar Mevkiinde başlayacak.

TİYATRO ŞENLİĞİ KORTEJİ HAFTA SONUNU RENKLENDİRECEK
28 Nisan 2017 Cuma 12:42

Cumartesi günü Adalar'da başlayacak olan korteje  23 okuldan 450 öğrenci kostümleri ile katılacak,şehirde rengârenk görüntüler oluşturacak.Her geçen yıl okulların ilgisinin daha da artmasından memnuniyet duyduklarını belirten Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Ali Kara “ Bu yıl 23 okulumuz şenliğimize katıldı. Her yıl daha da coşkulu ve heyecanlı oluyoruz. 29 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’de Porsuk Bulvarı Adalar Mevkiinde 23 okuldan 450 öğrencimiz bir araya gelerek, İstasyon Meydanı’na yürüyecekler.  Burada da açılış konuşmalarımız, sürpriz gösterilerimiz ve mini bir konserimiz olacak. Gençlerin heyecanına ortak olmak ve keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen herkesi kortejimize bekliyoruz.”dedi.

 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.