SERGİNİN GELİRİ HASTA ÇOCUKLARA

Fotoğraf Sanatçısı Fatih Uysal, Osmangazi Üniversitesi Sanat Galaerisi’nde açacağı sergiden elde edilecek gelirin tamamını hasta çocuklara bağışlayacak.

SERGİNİN GELİRİ HASTA ÇOCUKLARA
17 Aralık 2016 Cumartesi 15:04

Fatih Uysal , üzerinde 10 yıldır çalıştığı, danışmanlığını Anadolu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Erdem Çetintaş’ın yaptığı ilk kişisel sergisini açıyor. ‘Bir Zamanlar’ adlı serginin açılışı yarın saat 15:00’te Osmangazi Üniversitesi Sanat Galerisi’nde (mermer salon girişi) gerçekleşecek. Fatih Uysal, sergisinin hikayesini şöyle özetledi: “Fotoğrafçılığa ilk başladığım günden beri aklımda uzun soluklu bir proje ve sonrasında sergi fikri hep vardı. 2008 yılında Hocam Erdem Çetintaş’tan belgesel fotoğrafçılığı dersi aldığım dönemde yaptığım foto-proje ödevindeki konum da zamandı. O dönem bu proje için çektiğim fotoğraflar hocam tarafından çok beğenilmiş ve geliştirilmesi yönünde bir telkin almıştım. O günden bu yana bu konu üzerine binlerce fotoğraf çektim. Tabi Erdem hocayla projeyi bu dönemde hep konuştuk. Fikir almalar görüşmeler vs.. Geçen yıl artık hocama bu iş oldu bu sergiyi açacağım dedim. Fotoğrafları inceledik. Nitekim şuan Danışmanlığını Erdem Çetintaş’ın yaptığı “Bir Zamanlar” isimli fotoğraf sergisini 19 Aralıkta açıyorum.”
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.