SANAT ‘ENGEL’ TANIMIYOR

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi’ne bağlı engelli bireyler, 1 yıllık emeklerini “Kalbimizden, Emeğimizden” adlı sergiyle taçlandırdılar.

SANAT ‘ENGEL’ TANIMIYOR
05 Aralık 2016 Pazartesi 15:09

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon bünyesinde olan Gökkuşağı Kafe, Sosyal Yaşam Merkezi ve Engelliler Montaj Atölyesi’ne bağlı engelli bireylerin, 1 yıllık çalışmaların sergiledikleri “Kalbimizden, Emeğimizden” adlı sergi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev’de açıldı.
Sergi açılışına Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş, Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen ve Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük katıldı. Açılışta konuşan Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş, “Tepebaşı Belediyesi engelleri ortadan kaldırmak için çalışıyor. Engelli bireylere gerek önemi vermeliyiz. Ancak böyle engelsiz bir yaşam sağlayabiliriz. Kardeşlerimizin “Kalbimizden, Emeğimizden” adlı sergisine hoş geldiniz” dedi.
Tepebaşı İlçe Kaymakamı Salih Keser yaptığı konuşmasında, “Engellilerin sosyal yaşamdaki haklarını tamamen alabilmeleri için çalışmaları sürdürüyoruz. Sosyal devlet olarak engellilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Başta Belediye Başkanı Ahmet Ataç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“Kalbimizden, Emeğimizden” sergisi, 5-11 Aralık 2016 tarihleri arasında Karikatürlü Ev’de açık olacak.
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.