ÖDÜLLÜ PİYANİST KONSERE GELİYOR

Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile ödüllü piyanist Tristan Pfaff Eskişehir’de resital verecek.

ÖDÜLLÜ PİYANİST KONSERE GELİYOR
14 Kasım 2016 Pazartesi 16:11

 
Fransızların ünlü piyanisti Tristan Pfaff,  Fransız Kültür Merkezi’nin Türkiye’de düzenlediği turne kapsamında Eskişehir’de Büyükşehir Belediyesi’nin konuğu olarak, piyano resitali verecek.   Fransız piyanist 16 Kasım  Çarşamba günü Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda saat 20.00’ de başlayacak  konserde Offenbach, Strauss, Grunfeld, Debussy, Schubert, Liszt, Satie ve Horowitz gibi bestecilerin eserleriyle müzik ziyafeti çekecek. Tristan Pfaff,  Fransa’da 2010 yılında bir ulusal televizyon kanalında katıldığı programın ardından Avrupa'da büyük bir üne kavuştu. Birçok prestijli festivale davet edilen Pfaff, Fransa Ulusal Orkestrası, BBC Senfoni Orkestrası, Avrupa Filarmoni Orkestrası gibi önemli orkestralarla konserler verdi. Genç piyanist, 2010 yılında canlı kaydedilen ilk albümü 'Auvers-sur-Oise'ın ardından 2011'de ünlü besteci Franz Listz yılı kapsamında ve 2013 yılında Franz Schubert'e ithaf ettiği 'Aparté' imzalı iki albüm çıkardı. Pfaff, 2015'te 'Piano Encores' adlı albümünün konserlerle büyük bir dinleyici kitlesine ulaştı. Long Thibaud ve Adami klasik genç keşif ödülleri başta olmak üzere birçok ödülü bulunan sanatçı, Uluslararası Generation Spedidam yetenek programında da yer alıyor. Tristan Pfaff
    
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.