Oda Müziği Resitali Büyüledi

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın hafta içi programında yer alan oda müziği konserlerinde bu hafta keman sanatçısı Önder Baloğlu ve piyano sanatçısı Çağdaş Özkan sahne aldı.

Oda Müziği Resitali Büyüledi
29 Kasım 2016 Salı 16:37

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Ergin Orbey sahnesinde gerçekleştirilen konserde, klasik duo repertuarının yanı sıra gizli kalmış oda müziği eserleri seslendirildi. Keman sanatçısı Önder Baloğlu ve piyano sanatçısı Çağdaş Özkan’ın performansı Eskişehirli müzikseverlerden tam not aldı.
Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın gelecek programında ise 2 Aralık Cuma günü Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda ‘Eskişehir Yunus Emre Nefesli Beşlisi’ sahne alacak. Şehir dışında birçok turne yapan Yunus Emre Nefesli Beşlisi’nin vereceği konserin orkestra şefliğini ise Ender Sakpınar yapacak.  
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.