METİN ÜSTÜNDAĞ SÖYLEŞİYE GELİYOR

Tepebaşı Belediyesi’nin Kent & Kültür söyleşileri devam ediyor. Şair Haydar Ergülen’in koordinatörlüğünde gerçekleşen söyleşilerin bu ay ki konuğu Karikatürist ve Yazar Metin Üstündağ olacak.

METİN ÜSTÜNDAĞ SÖYLEŞİYE GELİYOR
28 Ocak 2017 Cumartesi 17:33

Üstündağ, Tepebaşı Belediyesi’nin Özdilek Sanat Merkezi Oktay Ekinci Sahnesi’nde, 30 Ocak Pazartesi saat 19.30’da ücretsiz ve halka açık olarak düzenlenecek “Mizahtan Edebiyata” konulu söyleşide konuşacak ve Ergülen’in ile okurlarının sorularını yanıtlayacak.
Metin Üstündağ kimdir?
1961 doğumlu ünlü Karikatürist Metin Üstündağ İstanbul Teknik Üniversitesi ile üniversite hayatına adım atmış daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliği okumuştur. Ardından Mühendislik ve İktisat üzerine master yapan Metin Üstündağ mesleğini Penguen, ot, Hayvan, Öküz ve Leman dergileri ile sürdürmüş 2015 senesinde Yumuşah g ismi ile yeni bir dergi piyasaya sürmüştür. Penguen dergisinde yayın kurulu üyeliği yapan Metin Üstündağ evli ve 2 çocuk babasıdır.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.