İŞÇİ FİLMLERİ FESTİVALİ BAŞLIYOR

11. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, bu yıl 'Barbarlığa Karşı Umut Öyküleri' teması ile Eskişehir halkının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İŞÇİ FİLMLERİ FESTİVALİ BAŞLIYOR
12 Kasım 2016 Cumartesi 15:18

19-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslar arası İşçi Filmleri Festivalinin hazırlık çalışmaları tamamlanmak üzere. DİSK, KESK, TMMOB, TTB, Kristal İş, Halkevleri, ve Odunpazarı Kent Konseyi’nin düzenlediği festivalin destekçileri ise Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi. Yaklaşık 60 filmin gösterileceği festivalde aynı zamanda panel ve söyleşilerde yapılacak. 19 Kasım günü saat 18:00’da Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde açılışı yapılacak festivalin, tüm gösterimleri ücretsiz olacak. Festival kapsamındaki film gösterimleri ve diğer etkinlerin mekânları ise şöyle: Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi, Odunpazarı Belediyesi’nin Orhangazi – Emek - Büyükdere Halk Merkezleri, Odunpazarı Kent Konseyi Salonu, Adım Sanat - Adalar Sanat Atölyesi. 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.