GSF'liler eserlerini segiledi

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen 2015-2016 Öğretim Yılı Öğrenci Sergisi, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu. 

GSF'liler eserlerini segiledi
24 Kasım 2016 Perşembe 21:32

Serginin açılışına; Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Sanattan Sorumlu Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Sadettin Aygün ile Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Emel Şölenay’ın yanı sıra çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katıldı.
Açılış konuşması yapan Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, “Üniversiteleri üniversite yapan aslında öğrencileridir. Dolayısıyla öğrencilerin yapmış olduğu çalışmalar, gösterdikleri başarılar bizleri de oldukça mutlu ediyor” diyerek konuşmasının devamında Güzel Sanatlar Fakültesinde gelecek yıl açılacak olan binanın müjdesini verdi.
Prof. Dr. Naci Gündoğan, bir iki yıl içerisinde hem İki Eylül Kampüsü’nde yapılacak olan Kongre Merkezi’nde yeni sergi salonları açılacağını hem de bu konuyla ilgili şehirde de üzerinde çalışılan projeler olduğunu belirterek özellikle Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci ve öğretim elemanlarının eserlerini sergileyebilecekleri ve halkla buluşturabilecekleri yeni mekânların hizmete açılacağını ifade etti.
Güzel Sanatlar Fakültesi 2015-2016 öğretim yılı ara sınıf öğrencilerine ait eserlerin sunulduğu sergi, 23 Aralık Cuma gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.