Gençlik Merkezlerinden Türk Halk Müziği konseri

Gençlik Hizmetleri ve Eskişehir Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezlerinin düzenlediği ’’Türk Halk Müziği Konseri’’ Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi çok amaçlı salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programa sürpriz...

Gençlik Merkezlerinden Türk Halk Müziği konseri
01 Aralık 2016 Perşembe 11:34

Gençlik Hizmetleri ve Eskişehir Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezlerinin düzenlediği ’’Türk Halk Müziği Konseri’’ Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi çok amaçlı salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programa sürpriz sanatçı olarak katılan sanatçı Mithat Körler mini bir konser verdi. Katılımcıların oldukça memnun olduğu program sonunda İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Mithat Körler’e ve diğer konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti ve çiçek takdiminde bulundu.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.