Bu sergi çok farklı

Baskı resimde Türkiye’nin en önemli sanatçılarından biri olarak kabul edilen Atilla Atar’ın litografi sergisi ETOSANAT Galerisi’nde açıldı.

Bu sergi çok farklı
12 Kasım 2016 Cumartesi 15:07

ETOSANAT 2016-2017 döneminin ilk resim sergisini sanatseverlerle buluşturdu.  Türkiye’de baskı resim denilince akla ilk gelen sanatçılardan biri olan Atilla Atar’ın “DÖNÜŞÜM 2” isimli litografi sergisi ETOSANAT Galerisi’nde açıldı. Serginin açılış törenine Eskişehir Ticaret Odası (ETO)  Başkanı Metin Güler, yönetim kurulu ve meclis divanı ile çok sayıda sanatsever katıldı. Törende konuşan ETO Başkanı Metin Güler, hem sanatçı kimliği hem de akademisyen yönüyle çok önemli başarılara imza atan Atilla Atar gibi bir ustayı Eskişehirli sanatseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Atilla Atar’ın “DÖNÜŞÜM 2” isimli baskı resim sergisi 2 Aralık 2016 tarihine kadar resim tutkunlarını ağırlamaya devam edecek.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.