BU MÜZİKAL KAÇMAZ

Victor Hugo'nun ölümsüz eseri; "Notre Dame - Quasimodo Musical", 22 Aralık’ta Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde seyircisiyle buluşuyor.

BU MÜZİKAL KAÇMAZ
03 Aralık 2016 Cumartesi 13:52

HABER: HÜMAY ONGAN
29 Kasım- 22 Aralık tarihleri arasında Türkiye turnesi yapacak olan Notre Dame Müzikali’nin son durağı Eskişehir olacak. Victor Hugo’nun önemli eseri Notre Dame müzikal olarak karşımıza çıkıyor. 22 Aralık tarihinde Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde sergilenecek gösteri için Biletix’ten bilet alabilirsiniz.  Fransız İhtilali sonrası Fransa'nın karanlık günlerinden kesitler veren bir müzikal. Oyunda çirkin, kambur, engelli ve çok acayip bir yaratık olan Kilise zangocu Quasimodo ile Fransa'nın ruhani ve dini lideri Claude Frollo'nun, semtte yaşayan Çingene Kızı Esmeralda'ya olan aşklarını, Zangoç ile Papaz'ın ruhlarında oluşan ikilemleri ve tepkileri romantik yaklaşımla ele alan bir müzikal.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.