"Ara Ki Bulasın" 23 Kasım'da

Usta tiyatro sanatçısı Ayşen Gruda'nın süpervizörlüğünü yaptığı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, sezona Eugene Labıche’nin “Ara ki Bulasın!” adlı oyunu ile başlayacak.

"Ara Ki Bulasın" 23 Kasım'da
21 Kasım 2016 Pazartesi 16:09

Gerçekleştirdiği kültür sanat çalışmaları ile adından övgü ile söz ettiren Odunpazarı Belediyesi, yeni sezonda da Süpervizörlüğünü Ayşen Gruda’nın yaptığı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu ile tiyatro severlerle bir araya gelmeye hazırlanıyor. Odunpazarı Belediyesi, yeni yönetimiyle sosyal demokrat bir anlayışla yönettiği Odunpazarı Belediye Tiyatrosu ile 2015-2016 sezonunda 30 binin üzerinde izleyici ile buluştu. 2015-2016 sezonunda Bit Yeniği, Dans Eden Eşek, Barış Çiçeği, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Komik Para adlı tiyatro oyunları ile tiyatroseverlerle buluşan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, 23 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 20.00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde perdelerini açacak.
Provalar devam ediyor
Usta tiyatro sanatçısı Ayşen Gruda'nın süpervizörlüğünü yaptığı Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, sezona Eugene Labıche’nin “Ara ki Bulasın!” adlı oyunu ile başlayacak. Elvan Gruda tarafından uyarlanan oyunun yönetmenliğini ise Yılmaz Gruda yapıyor. Usta isimleri bir araya getiren 2 perdelik komedi oyunu “Ara ki Bulasın”ın çalışmaları, Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Provalarına devam eden Odunpazarı Belediye Tiyatrosu oyuncuları, Ara ki Bulasın’ın 23 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşacağını söyledi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.