'Ahval' 12 Mayıs'ta Çağdaş Sanatlar Galerisi'nde

Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi’nin 4 Mart 2017 tarihinde Salvador Dali ile açtığı sanat yolu, Hanefi Yeter'in 'Ahval' Resim-Heyhel Sergisi ile devam edecek.

'Ahval' 12 Mayıs'ta  Çağdaş Sanatlar Galerisi'nde
08 Mayıs 2017 Pazartesi 12:18

Açılışını Salvador Dali'nin "Zodyak ve Pantagruel" litografileriyle gerçekleştiren Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi 60 gün boyunca  dünya sanatının seyrini değiştirebilmiş, zaman üstü bir iz bırakmış bu çok önemli sanatçı dahinin benzersiz yapıtlarıyla Eskişehir'de yeni bir duygu, yeni bir nefes yarattı. Ve sadece Eskişehir'e değil aynı zamanda Ankara, Afyon, Balıkesir, Bilecik, İzmir, İstanbul ve Kütahya şehirlerinden gelen izleyicileriyle de sınırları aşan bir etki sağladı.Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi şimdide Alman ve Türk Çağdaş Resmi'nin ve Heykeli'nin önemli sanatçılarından Hanefi Yeter'in son dönem yapıtlarından oluşan özel bir seçki ile buluşturacak sanatseverleri.
12 Mayıs Cuma günü saat 19..00'da açılacak olan Hanefi Yeter 'Ahval' resim ve heykel sergisi, 11 Haziran'a kadar  Çağdaş Sanatlar Galerisi'nde sanatseverleri ağırlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.