Yılmaz Hocamız bu çirkinliğe pabuç bırakmaz

CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Yılmaz Büyükerşen’e yapılan saldırıyı kınayarak, “Bizler her zaman olduğu gibi Yılmaz Hoca’nın yanında yer alacağız” dedi.

Yılmaz Hocamız bu çirkinliğe pabuç bırakmaz
29 Temmuz 2017 Cumartesi 21:49

Usluer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bizim şehrimiz bu ülkede huzurun başkentidir. Bizim Hocamız, Yılmaz Hoca, vatandaşla iç içe olan, korumaya ihtiyaç duymayan cesur ve sevilen, saygı duyulan bir başkandır! Üstelik bu sadece Eskişehir özelinde değil,ülkenin sınırlarını aşan bir sevgi ve saygınlıktır Yılmaz Hoca'ya duyulan. Hocamıza yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum! Yılmaz Hocamız bu çirkinliğe pabuç bırakmayacak, bizler de her zaman olduğu gibi onun yanında olmaya devam edeceğiz. Eskişehir'in huzurunu bozmanıza izin vermeyeceğiz! Geçmiş olsun Eskişehir, geçmiş olsun sevgili Başkanımız.”
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.