YENİ HİZMET BİNASI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Büyükşehir Belediyesi, yeni belediye binası konusunda İstanbul Teknik Üniversitesi ile protokol yapılması için Meclis’ten yetki istedi.

YENİ HİZMET BİNASI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
08 Aralık 2016 Perşembe 19:42

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Büyükşehir Yasası ile birlikte artan personel sayısı nedeniyle mevcut binanın yetersiz kaldığını belirterek belediyenin arkasında yıkımı gerçekleştirilen eski vergi dairesi binasını istiyordu. Geçen ayki meclis toplantısında gündeme gelen konuyla ilgili söz alan Büyükşehir Belediyesi Plan Bütçe Komisyonu Başkanı AK Partili Mustafa Önder ise, hizmet binası için geçici değil kalıcı çözüm bulunmasını istemiş, Büyükerşen’e daha geniş bir alana belediye hizmet binası yapılmasını önermişti. Önder’in bu önerisi bugün ki meclis toplantısında gündem maddeleri arasında yer aldı. Büyükşehir Belediyesi, Önder’in önerisini olumlu bularak yeni bir belediye binası için kolları sıvadı. Gündeme gelen konuda Belediye Kampusu yapımı için İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü ile belediye arasında gerçekleştirilecek olan hizmet projesi kapsamında protokol yapılması konusunda meclis üyelerinden yetki istendi. İlgili konu komisyona sevk edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.