VATANDAŞ "HAYIR" DEYİNCE HOCA DURUR MU?

Hayır çadırını ziyaret eden Bakan Nabi Avcı ile hayır oyu vereceğini belirten vatandaş arasında oldukça ilginç bir diyalog yaşandı.

VATANDAŞ "HAYIR" DEYİNCE HOCA DURUR MU?
07 Nisan 2017 Cuma 20:29

Referandum çalışmaları kapsamında Eskişehir’de bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte Evet çadırında Kübra Çelikbilek ve Volkan Öztürk çiftinin nikahını kıydıktan sonra esnafı ziyaret etti. Esnafa bol kazançlar dileyen Nabi Avcı, güzergahı üzerinde bulunan Hayır çadırını ziyaret etti. Hayır çadırındakilerle bir süre sohbet eden Avcı’ya görevlilerden bir tanesi Hayır broşürü verdi. Çadır içerisinde bulunan başka bir kişi ise ‘Hayırda hayır vardır efendim’ diyerek 16 Nisan’da yapılacak referandumda ‘Hayır’ denilmesi gerektiğini söyledi. Bakan Nabi Avcı da, “Hayıra hayır demekte hayır vardır” cevabını verdi. Bakan Avcı bu kişiyle bir süre sohbet etti. 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.