Vali Çelik, Mihalıççık’ı ziyaret etti

Mihalıççık ilçesine giden Vali Azmi Çelik, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlçe hakkında bilgi veren Başkan Uysal, ilçenin gün yüzüne çıkmamış zenginlikleri olduğunu vurguladı.

Vali Çelik, Mihalıççık’ı ziyaret etti
11 Ekim 2016 Salı 22:06

İlk olarak Mihalıççık Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Çelik, Kaymakam Mahsun Çiftçi den ilçenin; coğrafi konumu, eğitim ve sağlık durumu, turizm potansiyeli, asayişi ve nüfusu hakkında bilgi aldı. Vali Çelik, Kaymakam Çiftçi ve beraberlerindeki heyetle Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal’ı makamında ziyaret etti. Uysal, belediye tarafından ilçede yapılan çalışmaları anlattı. İlçenin gün yüzüne çıkmamış birçok zengin değerleri olduğunu aktaran Başkan Uysal, bunları tanıtmak için çeşitli projeler ürettiklerini kaydetti.
Sevgi ve hoşgörü sembolü olan Yunus Emre’nin yaşamı boyunca tüm insanlığa hizmet etmek için uğraştığını ifade eden Vali Çelik, “Bu anlamda Mihalıççık ilçemiz önemli bir misyonu devam ettirmektedir. Kültür ve turizm potansiyeli yüksek olan ilçemiz, geçmişten gelen değerlerimize sahip çıkmaktadır. Bu değerlerin tanıtımına katkı sunmak için valilik olarak bizde elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. Belediye ziyaretinin ardından Vali Çelik, Kaymakam Çiftçi, Başkan Uysal ve beraberlerindeki heyet, Mihalıççık Belediyesi Doğal Taş Kursu Atölyesi’nde inceleme yaptı. Buradaki incelemeden sonra heyet, ilçe merkezine 11 km uzaklıktaki Ilıcalar Mahallesi’nde bulunan kaplıcaları gezdi. 39 derece su sıcaklığı olan kaplıcanın, romatizma, siyatik ve böbrek hastalığına iyi geldiği bilgisi verildi.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.