VALİ ÇELİK ESİAD YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Azmi Çelik, Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) Başkanı Aydın Bandırma ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

VALİ ÇELİK ESİAD YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ
14 Haziran 2017 Çarşamba 12:33

Sanayici ve işadamlarımızın yaptığı güzel çalışmaların sadece Eskişehir’in değil ülkemizin de maddi ve manevi kalkınmasına büyük katkı sağladığını dile getiren Vali Çelik, üreten, ürettiğini geliştiren ve ülkemizin kalkınmasında pay sahibi olan işadamlarına ve sanayicilere teşekkür etti. Vali Çelik, teknolojik gelişmelerin artmasıyla birlikte rekabet ortamının da hızlandığını söyledi.
Değişen ve gelişen iş dünyasında yaşanan etik, sosyal, kültürel, ticari ve mali sorunları belirleyerek, çözümlere yönelik stratejik çalışmalar yürüttüklerini belirten ESİAD Başkanı Bandırma ise, ülkemizin ve Eskişehir’in ekonomik, sosyal sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini kaydetti.
Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Bandırma,  değişen iş,  pazar şartlarına ve gelişen teknolojiye uyum sağlayabilmek için belirli zamanlarda eğitim düzenlediklerini belirtti. Derneğin yaptığı çalışmalar hakkında Vali Çelik’e bilgiler aktaran Başkan Bandırma, ilimizin sanayisini, ticaretini ve ekonomisini arttırmaya yönelik projeler yaptıklarını sözlerine ekledi.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.