USLUER'DEN BİRLİK MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, oyunu kullandığı Eskişehir’deki Ticaret Odası Ortaokulu'nda vatandaşların bayram havasında oy kullanmaya geldiğini ifade etti.

USLUER'DEN BİRLİK MESAJI
16 Nisan 2017 Pazar 13:18

Annesi ile birlikte oy kullanmaya giden Usluer, “Sabah kızlarımla konuştum, onlar benden önce kalkıp oy kullanmışlar. Bakıyorum burada da gençler erkenci. Bu gençlerin sorumluluk üstlendiğinin göstergesi. Beni çok mutlu etti bu tablo.
Bu bir parti seçimi değil dedik başından beri, çıkacak sonuç milletimizin kararı olacak. Umarım ve dilerim ki her şeyin hayırlısı olur. Yarın yine bu ülkede evet diyen de hayır diyende beraber yaşamaya devam edeceğiz. Huzurlu bir seçim olsun diyorum.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.