ÜNLÜ, CHP’Yİ ŞOV YAPMAKLA SUÇLADI

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Odunpazarı Belediyesi tarafından Gökmeydan’da hizmete açılan spor kampüsünün Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından boşatılmak istenmesi iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu.

ÜNLÜ,  CHP’Yİ ŞOV YAPMAKLA SUÇLADI
23 Ekim 2016 Pazar 14:18

Ünlü, Gökmeydan Mahallesi’ndeki spor tesisinin kapatılmasının ya da yıkılmasının söz konusu olmadığını belirterek, şunları söyledi: “CHP’li belediyelerin yapmış oldukları hukuksuzlukları düzeltmek AK Parti olarak bize düşmektedir. CHP’liler olmayan işler üzerinden bir bardak suda fırtına kopartmak yerine hukuku da gözeterek, Eskişehirli hemşerilerimize nasıl iyi hizmet ederiz noktasına odaklanırlarsa çok daha iyi iş yapmış olacaklardır. Gökmeydan Mahallesindeki hemşerilerimiz CHP’lilerin şovlarını dikkate almadan gönül rahatlığıyla spor aktivitelerini yapmaya devam edebilirler.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.