TRABZON HOCAYI ÇOK SEVDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in Trabzon’da verdiği “Yerel Yönetimler ve Sistemin Sorunları” konulu konferansa Trabzonlular büyük ilgi gösterdi.

TRABZON HOCAYI ÇOK SEVDİ
30 Kasım 2016 Çarşamba 16:33

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanlığının daveti üzerine Trabzon’a giden Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, “Yerel Yönetimler ve Sistemin Sorunları” konulu konferansta, Eskişehir’de uyguladığı belediyecilik anlayışını, örnek projelerle ve yapılan çalışmalarla anlattı. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını anlatan Büyükerşen, “hizmet etmeyi, proje üretip hayata geçirmeyi yeter ki isteyin. İstedikten ve bilimsel yönden değerlendirip, ayakları yere basan ve halkın ihtiyacı olan projeler üretirseniz başaramayacağınız şey yoktur” dedi. Konferans salonunu dolduran Vatandaşlar Büyükerşen’e büyük ilgi gösterirken, bir kısım Trabzonlular konferansı ayakta izledi. 1999 yılı yerel seçimlerinde aday olma sürecini anlatarak konuşmasına başlayan Büyükerşen, o dönemden bu tarafa yapılan çalışmaları örneklerle anlattı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Yılmaz Büyükerşen, 2 saati aşan konuşmasının ikinci bölümünde yerel yönetimlerde yaşanan sorunlara değindi. 6360 Sayılı Yeni Büyükşehir Yasası’ndan söz eden Büyükerşen, yaşanan sıkıntıları örnekleriyle anlattı. Yasanın, yaşanan tecrübelerin ışığında yeniden gözden geçirilmesinin önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, dinleyicilerden gelen soruları da yanıtladı. Büyükerşen, konferans öncesi ve sonrası vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.