TEPKİ ÇEKEN DÜZENLEME

Tepebaşı Belediyesi’ne ait resmi plakalı araçların Muharrem İnce mitingi için kullanılması vatandaşların tepkisine yol açtı.

TEPKİ ÇEKEN DÜZENLEME
19 Mart 2017 Pazar 11:52

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, referandum çalışmaları kapsamında bugün Eskişehir’e geliyor. İnce, saat 17:00’de Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki Pazaryeri’nden vatandaşlara seslenecek.  İnce için hazırlıklar sabahın erken saatlerinde başladı. Hazırlıklar sırasında Tepebaşı Belediyesi’nin resmi plakalı araçlarının kullandığını gören bir vatandaş telefon ile çektiği fotoğrafları bize ulaştırarak “AK Partili bir belediye bunu yapsaydı kıyametİ koparırdınız” ifadelerini kullandı.
Gönderilen fotoğrafta miting hazırlıklarında resmi plakalı bir araç görünüyor. Fotoğrafı gönderen kişi Tepebaşı Belediyesi’ne ait olduğu iddia ettiği aracın Muharrem İnce’nin miting yapacağı alanın düzenlemesi için kullanıldığını belirtirken bu aracın yanı sıra Tepebaşı personelinin de alan da miting için hazırlıkları için çalıştığını belirtti.
 
  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isimsiz - 7 yıl önce
Devletin helikopteri, uçağı ,otobüsü kullanılırken hiç sesleri çıkmaz bu fotoyu çekenler.
Avatar
Ukab UKABE - 7 yıl önce
Yazıklar olsun chp ...Bu milletin hakkını nasıl ödersiniz bilemeyiz.Birde çıkıp sovanistlik yapmaz mısınız.Cok sahtekarsiniz.