Tepebaşı'nda etik semineri

Tepebaşı Belediyesinden personeline ‘etik’ semineri düzenledi.

Tepebaşı'nda etik semineri
01 Haziran 2017 Perşembe 11:36

Tepebaşı Belediyesi tarafından personeline yönelik 25 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Etik Haftası dolayısıyla seminer düzenlendi. 
Etik kültürünün yerleştirilmesi ve bilincinin artırılması amacı ile Tepebaşı Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminere katılım yoğun oldu. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı, Tepebaşı Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Tuncay Andaç’ın açılış konuşması ve Destek Hizmetler Müdürlüğü personeli Şahika Şatıroğlu’nun sunumuyla gerçekleştirildi. Mustafa Kemal Atatürk‘ün, “Bir millet zenginliğiyle değil, ahlak değerleriyle ölçülür” sözüyle başlayan seminerde, etik ve ahlak kavramlarının hayatın her alanında dikkat edilmesi gereken çok önemli değerler olduğuna vurgu yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.