TARAFTARIN GEMİYİ TERK ETMEYE NİYETİ YOK

Diriliş sezonunda mucizeyi ıskalayan Eskişehirspor, zorluklarla mücadele ederken, taraftarlar ertelenen Eskişehirspor kuruluşunun yıl dönümü kutlamalarında gövde gösterisinde bulundu.

TARAFTARIN GEMİYİ TERK ETMEYE NİYETİ YOK
08 Temmuz 2017 Cumartesi 20:52

Adalar’da gerçekleşen kutlamalara çok sayıda taraftarlar Eskişehirspor marşları ile coşkulu bir şekilde katılım gösterdi.


ANADOLU'NUN TEK YILDIZI VAR
ETB Başkanı Murat Diri, kutlama yapmadıklarını ancak bu kulübün hiçbir zaman kapanmayacağını göstermek için kutlamalarda bir araya gelindiğini belirterek, “Anadolu’nun tek bir yıldızı var o da Eskişehirspordur. Hepimiz bu zorlu süreçte elinden geleni ortaya koyuyor. Ancak bu süreçte daha dikkatli olmalıyız. Şehrin dinamiklerini küstürmeden hareket etmemiz gerekiyor” dedi.


YÖNETİM YOK FUTBOLCULAR VAR
Yönetimsiz kalan Eskişehirspor’da futbolcular da kutlamalara katıldı. Kaptan Erkan Zengin, Hürriyet Güçer, Enes Can, Dorukhan, Uğur, Bilal, Kayacan ve Furgan kutlamalara sürpriz yaparak katılırken, kaptan Erkan zengin oldukça duygusal bir konuşma gerçekleştirdi.

SÖYLEYECEK SÖZÜM YOK
Geçen sene verdikleri sözü tutamadıkları için çok üzüldüklerini belirten Erkan, “Bu sene söz vermiyoruz. Ancak burada bulunan futbolcu arkadaşlarım süper lig’e çıkmak için ellerinden geleni yapacak. Bundan hiçbir şüphem yok. Konuşulacak çok şey var ancak burada konuşamayacağım. Fakat şu bilinsin. Biz buraya sizler için geldik. Kayyumda atansa biz burada kalıp sizler için mücadele edeceğiz” dedi.


Hürriyet “İnanıyorum bu takım Süper Lig’e çıkacak”
Eskişehirspor’un sevilen futbolcusu Hürriyet Güçer ise “Süper Lig’e çıkamadığımız için çok üzgünüz. Bu üzüntüyü anlatmak imkansız. Ama inanıyorum ki bu takım Süper Lig’e çıkacak” diye konuştu.  
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.