SİNAN ÖZKAR NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR

Diyarbakır Lice’de şehit olan Eskişehirli Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil’in yarınki cenaze töreni için katılım çağrısında bulunan CHP İl Başkanı Sinan Özkar’ın partililere gönderdiği sms tepkilere neden oldu.

SİNAN ÖZKAR NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR
25 Kasım 2016 Cuma 21:01

Özkar’ın “Şehidimiz Jandarma Uzm. Çavuş. Mehmet Arıyeşil’in cenazesi 26.11.2016 Cumartesi (yarın) Reşadiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Seyitgazi İlçesi Ayvalı Mahallesi’nde defnedilecektir. Katil PKK, işbirlikçi AKP diye haykırmak için katil. Kurtuluş CHP’de olacak. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. İl Başkanı Av. Sinan Özkar” yazılı mesajına CHP’liler tepki gösterdi.  Birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Özkar’ın şehit cenazesi üzerinden siyaset yapması partilileri kızdırdı. Eskişehirliler şehitlerine ağlarken, Özkar’ın şehit cenazesini miting alanına çevirmek istemesi tepki çekti. Partililer “Acıya biraz saygı. Siyasetin yeri burası değil" diyerek tepkilerini dile getirdi.
İşte o mesaj
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.