ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN?

ESKOD Başkanı Umut Cumalı “Süper Lig’e çıkmak zorundayız ve de çıkacağız bundan şüphemiz yok. Ancak kulübümüzün zor gününde destek sunması gerekenlerin ortalıkta görünmemesi şehrin vicdanına kazık gibi saplanmıştır. Onlara sesleniyoruz şimdi destek olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız?”

ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN?
01 Mayıs 2017 Pazartesi 16:03

Zor bir kulvar ardından hedefe ulaşmaya son 4 hafta kala Eskişehirspor Koruma Derneği Başkanı Umut Cumalı, şehre seslenerek, “Şehrimizin suyu Kalabak’ın şehrimizin takımı Eskişehirspor’a sunduğu destek biz Eskişehirspor sevdalılarını mutlu eden bir adım olarak tarihteki yerini alacaktır. Ancak şehrimizin iş dünyasının bu denli zorlu bir kulvardan geçen Eskişehirspor’a bu denli duyarsız kalmasına anlam veremiyoruz.  Kalan 4 haftada her türlü zorluğun üstesinden gelmek adına şimdiye kadar sergiledikleri tavır ile hayal kırıklığı yaratanları son dört haftada göreve davet ediyoruz. Süper Lig’e çıkmak zorundayız ve de çıkacağız bundan şüphemiz yok. Ancak kulübümüzün zor gününde destek sunması gerekenlerin ortalıkta görünmemesi şehrin vicdanına kazık gibi saplanmıştır. Onlara sesleniyoruz şimdi destek olmayacaksınız da ne zaman olacaksınız?” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.