SERVİS OTOBÜSÜYLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ

Eskişehir’de, servis otobüsüyle otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

SERVİS OTOBÜSÜYLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ
13 Kasım 2016 Pazar 13:52

Edinilen bilgiye göre, H.Y. (24) idaresindeki 06 BM 4321 plakalı otomobil, Ankara istikametine doğru seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan direğe çarptıktan sonra çevreyolu Gündoğdu Mahallesi Alpu batçık girişinde E.Ü. (65) idaresindeki 26 S 0909 plakalı servis otobüsüyle çarpıştı. Kazada, H.Y. ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Salih Bakacak (23) yaralandı. Yaralılardan Bakacak, 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. H.Y. ise kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.