ŞEHİDİN EVİNE ZİYARETÇİ AKINI

Diyarbakır’da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil’in evine taziye konvoyu düzenlendi.Gültepe Mahallesi Dermaner Sokağı’nda oturan baba İsmail Hakkı ile anne Hamide Arıyeşil’e başsağlığı vermek isteyen Auto Show 26 Otomobil...

ŞEHİDİN EVİNE ZİYARETÇİ AKINI
28 Kasım 2016 Pazartesi 10:20

Diyarbakır’da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil’in evine taziye konvoyu düzenlendi.
Gültepe Mahallesi Dermaner Sokağı’nda oturan baba İsmail Hakkı ile anne Hamide Arıyeşil’e başsağlığı vermek isteyen Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği üyeleri, konvoy halinde şehidin baba ocağına gitti. Aileye taziye mesajları iletilirken, Dernek Başkan Yardımcısı Naci Köstebekci açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 110 aracın konvoya katıldığını belirten Köstebekci, "Yaklaşık 110 araç ile şehidimizin evine hareket ettik. Sayının önemi, Eskişehir’in duyarlı olup olmadığını gösteriyor. Başsağlığı diledik ve asıl önemlisi yalnız olmadıklarını göstermek istedik. Her zaman da evlatları olarak sözde değil, gerçekten yanlarında olacağız. Artık anaların ağlamadığı, çocukların yetim kalmadığı, terörün bittiği bir Türkiye temenni ediyoruz" dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.