ŞANLIURFA’NIN İŞ DÜNYASI ETO’YA KONUK OLDU

ETO Başkanı Metin Güler, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ve Vali Yardımcısı Ufuk Akıl’ın gerçekleştirdiği ziyarette, Eskişehir Ticaret Odası’nın projeleri hakkında bilgi verdi.

ŞANLIURFA’NIN İŞ DÜNYASI ETO’YA KONUK OLDU
08 Mayıs 2017 Pazartesi 15:36

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) heyeti Eskişehir Ticaret Odası’na konuk oldu. Heyette Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ufuk Akıl’ın yanı sıra ŞUTSO Meclis Başkanı Mustafa Taş ve Şanlıurfa iş dünyasının temsilcileri yer aldı. 8 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşen toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eskişehir’e ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, iki gün önce Ankara Sanayi Odası’nın da Eskişehir’e konuk olduğunu hatırlattı. Eskişehir’in ticaret ve sanayi potansiyelinden bahseden ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın yürüttüğü projeler hakkında bilgi verdi. Odanın son üç yılda 13 milyon liraya yakın tasarruf ve 19 milyon lirayı aşan hibe ve sponsorluk geliri sağladığını belirten ETO Başkanı Metin Güler, bütün bunların sayesinde Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) ve ETO Hizmet Binası projesini gerçekleştireceklerini dile getirdi.
Eskişehirli firmalarla alışveriş halindeyiz
ETO’nun kalıcı eserler kapsamında Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesini hizmete sunduğunu belirten Güler, şehrin ekonomisine, turizmine ve kültür sanat hayatına katkı sağladıklarını dile getirdi. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Taş ise, Eskişehir’i ziyaret ederek, projeler ve odaların faaliyetleri hakkında bilgi almak istediklerini dile getirdi. Eskişehirli firmalarla sürekli alışveriş yaptıklarını da belirten Taş, işbirliğini artırmak ve geliştirmek niyetinde olduklarını söyledi. Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ufuk Akıl ise Şanlıurfa’nın son yıllarca cazibe merkezi olduğunu kaydederek, şehri tanıtmak ve anlatmak için çaba gösterdiklerini vurguladı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.