SANATÇILAR TUBA'NIN SESİNE SES VERDİ

Oyuncu Şeyma Korkmaz'ın, eski sevgilisi tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan ablası Tuba Korkmaz'a ünlülerden destek geldi.

SANATÇILAR TUBA'NIN SESİNE SES VERDİ
20 Ekim 2016 Perşembe 13:28

Eskişehir'de yaşayan sinema ve dizi sanatçısı Şeyma Korkmaz'ın ablası Tuba Korkmaz'ı kendisinden ayrıldığı için sokak ortasında bıçaklayarak yaralayan Fatih Sağır için mahkemenin Cuma günü karar vermesi bekleniyor.
Cuma günü yapılacak duruşma için sanat camiasından Tuba Korkmaz'a destek geldi. Aralarında Erdal Özyağcılar, oyuncu Hazar Ergüçlü ve şarkıcı Emrah'ın da bulundu 32 sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu "21 Ekim'de Tuba Korkmaz'ın ve şiddete maruz kalan tüm kadınların sesi olalım, sessiz kalmayalım. Kadına şiddete hayır" diyerek çektikleri görüntülerini sosyal medyada paylaşarak Tuğba Korkmaz'a destek verdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.