PTT 176 YAŞINDA

PTT Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, PTT Eskişehir Başmüdürü Korkmaz Gencer ve kurum çalışanları, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

PTT 176 YAŞINDA
24 Ekim 2016 Pazartesi 12:40

Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan PTT Teşkilatı’nın birçok noktada önemli hizmetler sunduğunu bildiren Vali Çelik, PTT Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümünü kutladı. Gelişen Türkiye ile birlikte PTT teşkilatının da kendini yenilediğini aktaran Vali Çelik, vatandaşlara kaliteli hizmet sunma noktasında yapılan çalışmaların takdir edilecek düzeyde olduğunu ifade etti. Teşkilatın daha nice yaşlara erişmesini dileyen Vali Çelik, tüm çalışanlara hayırlı mesailer temenni ederek sözlerini bitirdi. PTT Teşkilatı’nın 23 Ekim 1840 yılında kurulduğunu söyleyen Müdür Gencer ise, 176. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında yapılacak olan programlar hakkında bilgi verdi. PTT'nin her türlü teknolojik adımları cesaretle atarak kaliteli, hızlı, güvenli, ucuz, kolay hizmet vermek amacıyla çalıştığını bildiren Müdür Gencer, kaliteli hizmet verme noktasında, çalışanlarına sürekli hizmet içi eğitim verdiklerini belirtti. 176 yıllık birikim ve deneyimiyle geçmişten geleceğe köprü kurduklarını aktaran Müdür Gencer, 4 bin 500’ü aşkın işyeri ve 40 bini aşkın personelle Posta, Kargo-Kurye ve PTT Bank hizmetlerinin yanı sıra, e-PTT AVM, PTT KEP, Elektronik imza gibi Elektronik Ticaret alanlarında da hizmetlerinin devam ettiğini sözlerine ekledi.   Ziyaretin sonunda Müdür Gencer, PTT Teşkilatının 176. Kuruluş anısına Vali Çelik’e anı tabağı, yeni çıkan pulları tanıtan bir broşürü ve 15 Temmuz Şehitleri anısına bastırılan pulu takdim etti.     
 
 


Etiketler; #esgündem26 #ptt
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.