Promosyon ödemeleri başladı

DİSK Emekli-Sen Şube Başkanı Suat Başaraner, emeklilere verilen promosyon hakkında açıklama yaptı. Başaraner, promosyon ödemelerinin başladığını duyurdu.

Promosyon ödemeleri başladı
02 Mart 2017 Perşembe 16:59

Başaraner, promosyonla ilgili yaptığı açıklamada şunlara değindi: “10 yıldır süren promosyon olayı kısmi de olsa çözülmüştür. Bu para fatura ödeme, para çekmeme gibi şartlara bağlanmıştı. İçinde bulunduğumuz koşullar ve gelen toplumsal tepkiler sonucu bu şartlar kaldırıldı. Biz bu duruöun referandum ön şart olduğunu biliyoruz. Ama tüm emeklilere maaşlarını aldıkları bankalara gidip promosyon paralarını alsınlar. İsterlerse maaş aldıkları bankanın ATM’sinden de başvuru yapabilirler.”
GENEL BAŞKAN SÖYLEŞİYE GELİYOR
Başaraner, emeklilerin sorunları ve anayasa referandumunu konuşmak üzere Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen’in Eskişehir’de gerçekleşecek söyleşiye konuşmacı olarak katılacağını duyurdu. Başaraner, söyleşinin 4 Mart Cumartesi günü saat 14:00’de Eğitim Sen Eskişehir Şubesi’nde gerçekleşeceğini belirterek, tüm Eskişehirlileri söyleşiye katılmaya davet etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.