ÖZKAR, HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek ve partililerle birlikte Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

ÖZKAR, HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU
03 Aralık 2016 Cumartesi 12:48

Dernek Başkanı İsmail Arslan ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette ülke gündemi ve Sivrihisar üzerine sohbet edildi.  Özkar, parti olarak sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini belirterek, bu kapsamda dernekleri ziyaretlere başladıklarını söyledi. Türkiye’nin iyi yönetilmediğini belirterek hükümet politikalarını eleştiren Özkar, “Türkiye bugüne kadar illüzyonla, hayali bir ekonomiyle yönetildi. Rakamlarla oynandı. Hepimiz bir rüyaya daldık. Şimdi o rüyadan uyanma zamanı. Bugüne kadar yürütülen yanlış politikalar krizi tetikleyen olayları biriktirdi. Türkiye hem içte hem dışta zor durumda bırakıldı” dedi.
Aynı zamanda Sivrihisarlı olan Özkar, ilçenin gelişip büyümesi için hem Sivrihisarlılara hem de Belediye Başkanına önemli işler düştüğünü aktardı. İlçeye kurulması düşünülen Organize Sanayi Bölgesini de eleştiren Özkar, “Organize Sanayi Bölgesi topraklarımızın kirlenmesine neden olur. Sivrihisar tarım, hayvancılık ve turizm ile kalkınabilecek bir potansiyele sahip” diye konuştu. Dernek Başkanı İsmail Arslan ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını söyledi. Arslan, herkese kapılarının açık olduğunu ifade ederek CHP’lilere gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.