OPERASYONA TEPKİLER SÜRÜYOR

Basın Konseyi, Sözcü Gazetesi'ne yönelik başlatılan operasyon için 19 Mayıs tarihinin seçilmesine dikkat çekti.

OPERASYONA TEPKİLER SÜRÜYOR
19 Mayıs 2017 Cuma 15:37

Basın Konseyi, Sözcü'ye yönelik operasyon ile ilgili açıklama yaptı. Konseyden yapılan açıklamada "10 aydır süren bir soruşturmada harekete geçmek için 19 Mayıs'ın seçilmesini de anlamış değiliz." denildi.
 
Basın Konseyi’nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi; “19 Mayıs´ın yıldönümünü kutlamak için Basın Konseyi Yüksek Kurul üyeleri olarak geldiğimiz Samsun’da, Sözcü gazetesine yönelik operasyonu şaşkınlıkla öğrendik. Gazetecilere yönelik yeni bir baskı örneği ile karşı karşıya kaldığımız anlaşılıyor. Hatta 10 aydır süren bir soruşturmada harekete geçmek için 19 Mayıs´ın seçilmesini de anlamış değiliz.  Savcılar, isimleri ve adresleri belli gazetecileri normal günlerde ifadeye çağırabilir, her türlü soruyu yöneltebilir.”
 

Etiketler; #basın konseyi
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.