ÖĞRETMEN DARP EDEN VELİ ÖZÜR DİLEDİ

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nda iki öğretmeni kazma sapıyla darp ettiği iddi eden öğrenci velisi, okula giderek öğretmenlerden özür diledi.

ÖĞRETMEN DARP EDEN VELİ ÖZÜR DİLEDİ
16 Kasım 2016 Çarşamba 14:15

Eğitim-Bir-Sen’in girişimleriyle okula giden öğrenci velisi okul yönetiminden özür diledi. Okul yönetimi özür dilemenin bir erdem olduğunu belirterek, bu erdemi gösterdiği için veliyi tebrik etti. Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Muammer Karaman, “Okulumuzda korkuya ve devamı gelir mi endişesine yol açan bir olayın tatlı bir şekilde neticelenmesine yardımcı olduğumuz için çok mutluyuz. Bazı kesimler tarafından bu girişimimiz istismar edilse de bugün vardığımız nokta yaptığımızın ne kadar doğru olduğunu göstermiştir. Aynı zamanda sivil toplumların gücünü ortaya koymuştur” dedi.  
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.