O YÖNETİCİLER GÖREVE İADE EDİLSİN

Türk Eğitim-Sen, terör örgütüyle bağlantısı olmadığı için görevden uzaklaştırma tedbiri kaldırılan eğitim kurumlarındaki yöneticilerin, görevlerine iade edilmesi talep etti.

O YÖNETİCİLER GÖREVE İADE EDİLSİN
31 Ekim 2016 Pazartesi 15:14

 
Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Haydar Urfalı, haklarında görevden uzaklaştırma uygulandıktan sonra, terör örgütüyle bağlantısı olmadığı için görevden uzaklaştırma tedbiri kaldırılan eğitim kurumlarındaki yöneticilerin, yönetici olarak görevlerine başlatılması için gerekli işlemlerin yapılarak, valiliklere talimat gönderilmesi konusunda Milli Eğitim Bakanlığı’na talepte bulunduklarını söyledi. Urfalı, “Görevden uzaklaştırma Devlet memurları hakkında alınan ihtiyati bir tedbir olduğundan, tedbirin kaldırılması halinde, tedbirin uygulanmasından önceki hukuki duruma geri dönülmesi gerekmektedir” dedi.


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.